Ninjababy

Ninjababy

činohra

Človek mieni, sex mení

nová budova SND, Sála činohry
24. 1. 2022 21:00 h - 22:43 h
Astronautka, lesníčka, kreslička komiksov. Mladá Rakel má ešte veľa iných plánov, než stať sa matkou. Radšej by žúrovala, pila a hulila, ako presedela celé hodiny na záchode. Ale nemôže to ignorovať. Je to ňou alebo dieťaťom?
 
Keď Rakel (23) dosť neskoro, v šiestom mesiaci, zistí, že je tehotná po nie až takej romantickej jednorazovke, jej svet sa mení. Jej priateľ, ktorý nie je otcom, je v pohode s tým, že Rakel čaká dieťa. Ale tá vôbec nie je pripravená stať sa matkou. Keďže potrat už nie je možný, jedinou možnosťou je adopcia. A práve vtedy sa objaví Ninjababy, animovaná postavička, ktorá robí Rakel z každodenného života peklo. Vyštverá sa z jej poznámkového bloku a skočí jej do čajovej šálky, odkiaľ jej stále pripomína, aká je otrasná.
 
Pôvodný názov Ninjababy
Anglický názov Ninjababy
Rok 2021
Krajina Nórsko
Jazyk NO
Titulky CZ
Stopáž 103
Žáner dráma, komédia
Prístupnosť 15+
Premiéra SK 27. 1. 2022
Festivaly
Národný SCANDI
Medzinárodný Berlinale
Réžia Yngvild Sve Flikke
Scenár Johan Fasting, Yngvild Sve Flikke, Inga Sætre
Strih Karen Gravås
Kamera Marianne Bakke
Zvuk Hugo Ekornes
Hudba Kåre Vestrheim
Hrajú Kristine Kujath Thorp, Arthur Berning, Nader Khademi
 
Cena vstupeniek: 8 €
 
 
DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE
V zmysle aktuálnych protipandemických opatrení sa môžu na návšteve divadelného predstavenia v SND zúčastniť len osoby KOMPLETNE ZAOČKOVANÉ a tie, ktoré ochorenie covid PREKONALI pred nie viac ako 180 dňami.
Deti od 2 do 12 rokov a 2 mesiacov, ktoré plánujú navštíviť niektoré z našich predstavení, budú na návštevu divadla v zmysle platnej vyhlášky potrebovať buď Ag test nie starší ako 48 hodín, alebo PCR test nie starší ako 72 hodín.
Deti staršie ako 12 rokov a 2 mesiace musia byť v režime OP zaočkované alebo rovnako ako dospelí preukázať, že ochorenie covid PREKONALI pred nie viac ako 180 dňami.

Poznámka

Prehliadka súčasného severského filmu SCANDI. VOĽNÉ SEDENIE.