V Slovenskom národnom divadle sa konalo CFO Fórum Slovensko

V dňoch 15. a 16. júna sa v Slovenskom národnom divadle konalo najväčšie a najvýznamnejšie podujatie pre finančných riaditeľov na Slovensku - CFO Fórum Slovensko.
 
Hlavnou témou konferencie bolo “čo prinesie rok 2022 a ako budú ekonomické operácie ovplyvnené politickou nestabilitou?”. Medzi rečníkmi vystúpili biznismani zo spoločností ako Slovenská sporiteľňa, Microsoft, PwC Slovensko, DM Drogerie Market, Heineken a ďalších.
 
Slovenské národné divadlo sa tak opäť stalo dôležitým miestom, na ktorom sa stretli priekopníci biznisu, vizionári či úspešní podnikatelia a zamestnávatelia. Za SND sa podujatia zúčastnil ekonomický riaditeľ Matej Bošňák, ktorý úvodným príhovorom otvoril druhý deň konferencie a zúčastnených v ňom vyzval k spoločenskej zodpovednosti.
 
„Vy ste ľudia, ktorí sedia vo vašich firmách na peniazoch a často majú rozhodujúce slovo, ktoré počúvajú aj iní členovia vedenia. Chcel by som apelovať na to, aby vaše firmy - a mnohé to už aj robia - trochu vykročili zo svojej bubliny úspešného biznisu a nekonečného rastu, pozreli sa na fungovanie štátu a nejakým spôsobom prispeli k tomu, aby sme sa tu mali lepšie,” prihovoril sa zúčastneným Matej Bošňák.
 
Zároveň dodal, že to, že sa významná biznis konferencia koná v priestoroch Slovenského národného divadla je symbolom, že biznis podporuje kultúru, ktorá je nesmierne dôležitou súčasťou národnej identity.
Vedenie SND dlhodobo vníma biznis komunitu nielen ako dôležitú divácku základňu, ale aj potenciálneho sponzora a partnera, ktorému popri kultúrnom zážitku dokáže ponúknuť aj lukratívny priestor na podujatia a konferencie. Túto spoluprácu chce vedenie SND do budúcnosti rozvíjať ako jednu z priorít.
 
CFO Fórum prináša pre biznismanov jedinečnú príležitosť inšpirovať sa príkladmi z praxe, získať prehľad o nových trendoch na trhu a zúčastniť sa zaujímavých prednášok, diskusií a workshopov na témy, ktoré zaujímajú nielen finančných lídrov, ale aj podnikateľov.