Ďakujeme, že stojíte pri divadle

Vážené diváčky, vážení diváci, veľmi pekne ďakujeme, že parkovaním na našich platených parkoviskách podporujete činnosť Slovenského národného divadla.

Pre širokú verejnosť sme od augusta otvorili aj parkovisko pri historickej budove SND na Gorkého ulici priamo v historickom centre Bratislavy. Parkovisko je vybavené moderným parkovacím systémom s kamerami. Výška parkovného je 3,80 €/hod. Parkovanie pri novej budove SND naďalej stojí 2 €/hod. Keď najbližšie pôjdete do centra, nemusíte parkovať v privátnych garážach, ale zaparkujte na vonkajšom parkovisku SND, priamo tak podporíte činnosť divadla.

Dôležité upozornenie: Pri historickej budove sa dá platiť iba bezhotovostne (platobnou kartou) priamo pri výjazde z parkoviska. Pri novej budove môžete zaplatiť kartou aj v hotovosti.

Všetky príjmy z parkovného idú do rozpočtu SND a aj vďaka nim sa snažíme neustále zlepšovať naše služby. Každý večer na javisko prinášame krásu, emócie a výnimočné zážitky, ale aj dôležité spoločenské témy. Vďaka vašim príspevkom však dokážeme divadlo otvárať širokej verejnosti, starať sa o interiér aj exteriér divadla, modernizovať javiskové a dielenské technológie, tvoriť sprievodné programy, písať divadelné noviny SME Národné. To všetko vieme realizovať aj vďaka príspevkom z poplatkov za parkovanie.

Parkovaním pri divadle priamo podporujte kultúru na Slovensku. Veľmi pekne vám za to ďakujeme!