Soboty v divadle - baletný workshop s TUTU škola baletu

Soboty v divadle - baletný workshop s TUTU škola baletu

Ballett

Baletný workshop pre deti vo veku 7 - 12 rokov

Neues Gebäude, Veľká baletná sála SND
16. 9. 2023 11:00 h - 13:00 h
Baletný workshop pre všetky malé deti vo veku 7 – 12 rokov, ktoré doma rady tancujú a chceli by si baletný tréning vyskúšať v naozajstnej baletnej sále. Svoje prvé baletné krôčiky budú môcť absolvovať pod vedením skúsených lektoriek baletného štúdia TUTU – Denisou Pavlišinovou, bývalou sólistkou Baletu SND, ktorá profesionálne pôsobila aj v kanadskom Montreale. Od roku 1998 aktívne vyučuje klasický tanec. Vo svojej baletnej škole TUTU so svojím tímom vedie baletné hodiny pre deti a dospelých všetkých úrovní, mladé talenty tiež pripravuje na prijímacie skúšky na tanečné konzervatóriá a VŠMU. Je častou porotkyňou v tanečných súťažiach.
 
Účinkujú: Denisa Pavlišinová a lektorky z TUTU Škola Baletu
 
Čo si so sebou na workshop priniesť? Pohodlné oblečenie na cvičenie – legíny a tričko, dres, prípadne obľúbenú tutu sukničku. Na prezutie si deti môžu priniesť baletné cvičky, ale pokojne môžu cvičiť aj v ponožkách. Tréning v bežnej vychádzkovej obuvi v baletnej sále nie je možný.
 
Dievčatá si môžu vlásky vyčesať do drdola. Keďže sa budeme intenzívne venovať pohybu, je dôležité priniesť si nápoj v nerozbitnej fľaši. Do našej baletnej sály nie je dovolené nosiť akékoľvek občerstvenie.
 
V prípade veľkého záujmu bude workshop prebiehať v dvoch skupinách vrátane prehliadky divadla, maskérne a garderóby, aby sa skupinky v sále vystriedali.
 
Prihlásené deti so zakúpenou vstupenkou a vyplneným a podpísaným GDPR súhlasom treba v deň konania workshopu priviesť k hlavnému vchodu SND v čase medzi 10.45 – 11.00 h. Presný príchod je nevyhnutný, keďže hlavný vchod do budovy sa z dôvodu víkendovej prevádzky o 11.00 h uzavrie. Prosíme preto dbať na včasný príchod. Rodičia si svoje deti môžu vyzdvihnúť po skončení workshopu o 13.00 h pri hlavnom vchode do divadla.
 
Z kapacitných dôvodov nie je účasť rodičov v baletnej sále možná.
 
Ďakujeme a tešíme sa na vás!
 
GDPR súhlas si môžete stiahnuť TU, je potrebné ho odovzdať pri príchode dieťaťa na workshop.

Anmerkung

VOĽNÉ SEDENIE