Online program



Napriek tomu, že v Slovenskom národnom divadle sme najradšej, keď môžeme hrať pred plnými sálami, pandémia nám ukázala, že divadlo môže patriť aj do online priestoru.
 
Veríme, že záznamy našich predstavení sa tak dostanú k väčšiemu počtu divákov, ktorí by k nám do divadla nikdy nemohli prísť - či už preto, že žijú v zahraničí, alebo im to neumožňuje ich zdravotný stav.
 
Naše inscenácie tak môžete vidieť online na dvoch platformách. Prvou je divadelná streamovacia platforma Dramox.sk, ktorá ponúka záznamy z viac ako 20 krajín sveta.
 
Divadelný portál Dramox.sk funguje na princípe predplatného, podobne ako známe filmové a seriálové streamovacie platformy HBO či Netflix.
 
Za mesačný poplatok môžete sledovať celý obsah. Nemusíte čakať na presný čas, v ktorý sa divadelný záznam spustí. Divadlo si môžete pustiť kdekoľvek a kedykoľvek a to vďaka mobilnej a televíznej aplikácii.
 
SND má na Dramoxe už 6 inscenácií - Elity, Strach, Spievajúci dom, Bačova žena, Prorok Štúr a jeho tiene, Labyrinty a raje Jána Amosa, Spievajúci dom - a postupne pribúdajú ďalšie.