Soboty v divadle - džezový workshop s ansámblom Františka Báleša

Soboty v divadle - džezový workshop s ansámblom Františka Báleša

Other

Džezový workshop pre deti a mládež vo veku 6 – 16 rokov

The new SND building, Skúšobňa zboru SND
14. 10. 2023 11:00 h - 13:00 h
Interaktívny džezový workshop pre deti a mládež vo veku 6 – 16 rokov, počas ktorého sa naučíme niečo o džeze a netradične ho prepojíme s poéziou slovenských klasikov.
 
Chceš si zahrať v džezovej kapele s naozajstnými profíkmi a so živou kapelou? Pridaj sa k nám a zaži hudobný výlet do mesta džezu. Uvidíš, že tvoriť melódie, rytmy a akordy je veľkou zábavou. Spolu sa poprechádzame melodickými uličkami kolísky džezu, New Orleansu, spoznáme rytmickú stupnicu a doprajeme si výhľad z vysokých akordických mrakodrapov. Čaká ťa súťaž v improvizácii o zaujímavé ceny a spoločné muzicírovanie s ansámblom Františka Báleša v zložení spev, klavír, kontrabas a bicie nástroje.
 
Prihlásené deti so zakúpenou vstupenkou a vyplneným a podpísaným GDPR súhlasom treba v deň konania workshopu priviesť k hlavnému vchodu SND v čase medzi 10.45 – 11.00 h. Presný príchod je nevyhnutný, keďže hlavný vchod do budovy sa z dôvodu víkendovej prevádzky o 11.00 h uzavrie. Prosíme preto dbať na včasný príchod. Rodičia si deti môžu vyzdvihnúť po skončení workshopu o 13.00 h opäť pri hlavnom vchode do divadla.
 
Účinkujú: František Báleš Ansámbel
 
Z kapacitných dôvodov nie je účasť rodičov na workshope možná.
 
Ďakujeme a tešíme sa na vás!
GDPR súhlas si môžete stiahnuť TU, je potrebné odovzdať ho pri príchode dieťaťa na workshop.

Note

VOĽNÉ SEDENIE