Soboty v divadle - K-pop workshop s RDS Art Group

Soboty v divadle - K-pop workshop s RDS Art Group

Other

K-pop workshop pre deti a mládež vo veku 10 – 18 rokov

The new SND building, Skúšobné javisko
28. 10. 2023 11:00 h - 13:00 h
V spolupráci s RDS Art Group vám prinášame K-pop tanečný workshop pre deti a mládež vo veku 10 – 18 rokov. Že ste o fenoméne K-pop doteraz nepočuli? Spýtajte sa svojich detí!
 
Ide nielen o hudobný žáner, ale o celú subkultúru, ktorá vznikla v Južnej Kórei a stala sa populárnou po celom svete. Kombinuje rôzne hudobné štýly vrátane popu, hip-hopu, R&B, elektronickej hudby a ďalších žánrov a často je sprevádzaný charakteristickými choreografiami a vizuálnym umením. Okrem hudby je K-pop spojený s nápadnou módnou kultúrou a estetikou, ktorá zahŕňa výrazný mejkap, extravagantné oblečenie a unikátne vizuálne prvky vo videoklipoch. Popularita K-popu v posledných rokoch výrazne vzrástla a získal si medzinárodnú podporu fanúšikov. K-popové hudobné a tanečné skupiny sa stali globálnymi ikonami a získali si milióny fanúšikov po celom svete.
 
Lektormi workshopu budú Oleg Knyazev z RDS Art Group, ako aj sólista Baletu SND Seungyong Lee, ktorý pochádza z Južnej Kórey. Počas workshopu naučia deti základy K-popu a možno sa dočkáme aj ich spoločnej choreografie.
 
Workshop sa bude konať na skúšobnom javisku opery a baletu SND. Priniesť si treba nerozbitnú fľašu s vodou, pohodlné tanečné oblečenie, uterák, vhodnú a čistú obuv, veľa energie a dobrú náladu. Workshop je určený aj úplným začiatočníkom.
 
 
Prihlásené deti so zakúpenou vstupenkou a vyplneným a podpísaným GDPR súhlasom treba v deň konania workshopu priviesť k hlavnému vchodu SND v čase medzi 10.45 – 11.00 h. Presný príchod je nevyhnutný, keďže hlavný vchod do budovy sa z dôvodu víkendovej prevádzky o 11.00 h uzavrie. Prosíme preto dbať na včasný príchod. Rodičia si deti môžu vyzdvihnúť po skončení workshopu o 13.00 h opäť pri hlavnom vchode do divadla.
 
Účinkujú:
Oleg Knyazev z RDS Art Group
Seungyong Lee, sólista Baletu SND
 
Z kapacitných dôvodov nie je účasť rodičov na workshope možná.
 
Ďakujeme a tešíme sa na vás!
GDPR súhlas si môžete stiahnuť TU, je potrebné odovzdať ho pri príchode dieťaťa na workshop.

Note

VOĽNÉ SEDENIE