Soboty v divadle - workshop pantomímy s Jurajom Benčíkom

Soboty v divadle - workshop pantomímy s Jurajom Benčíkom

Other

Inscenovaný Workshop pantomímy pre deti vo veku 6 – 12 rokov

The new SND building, Skúšobné javisko
18. 11. 2023 11:00 h - 13:00 h
Inscenovaný Workshop pantomímy pre deti vo veku 6 – 12 rokov s Jurajom Benčíkom, ktorý ako mím účinkoval v legendárnom Cirque du Soleil. V prvej časti workshopu si deti pozrú hru o tom, ako si na opustenom ostrove žije námorný kapitán so svojím pažravým papagájom. Hľadajúc potravu obaja zistia, že na ostrove majú návštevu. Uvaria si s kamarátmi polievku, k pažravému papagájovi privolajú záchranársku helikoptéru s lekárom, a keď mu zachránia život operáciou, odplávajú na Ostrov narcisov, kde nájdu poklad.
 
V druhej časti workshopu si deti samy prakticky vyskúšajú, aké je to chytať do ruky imaginárne predmety a vidieť vo svojej predstave bujnú vegetáciu alebo šíre more.
 
Prihlásené deti so zakúpenou vstupenkou a vyplneným a podpísaným GDPR súhlasom treba v deň konania workshopu priviesť k hlavnému vchodu SND v čase medzi 10.45 – 11.00 h. Presný príchod je nevyhnutný, keďže hlavný vchod do budovy sa z dôvodu víkendovej prevádzky o 11.00 h uzavrie. Prosíme preto dbať na včasný príchod. Rodičia si svoje deti môžu vyzdvihnúť po skončení workshopu o 13.00 h pri hlavnom vchode do divadla.
 
Účinkujú: Juraj Benčík
 
Účasť rodičov na prvej časti workshopu je vítaná.
 
Ďakujeme a tešíme sa na vás!
 
GDPR súhlas si môžete stiahnuť TU, je potrebné odovzdať ho pri príchode dieťaťa na workshop.

Note

VOĽNÉ SEDENIE