Študentský pas SND na 105. sezónu je v predaji

Rozhodnúť sa v poslednej chvíli pre návštevu predstavení v SND nie je pre študentov žiadny problém. Najmä pre tých, ktorí vlastnia ŠTUDENTSKÝ PAS. Je veľmi užitočnou, akoby „predplatenou vstupenkou“ pre žiakov a študentov a platí na voľné miesta v hľadisku na ktorékoľvek predstavenie v Činohre, Opere či Balete SND, dokonca vrátane premiér.
 
Držiteľov Študentského pasu usadia uvádzači bez problémov pred spustením predstavenia na nepredané miesta pri predložení pasu. Samozrejme, SND nemôže garantovať vstup do hľadiska, keď všetci s platnou zakúpenou vstupenkou svoje miesta obsadia. Skúsenosť z uplynulej divadelnej sezóny však potvrdzuje maximálnu spokojnosť prvých držiteľov tejto skvelej možnosti stráviť večer často nečakane, o to však príjemnejšie. Mnohí majitelia Študentského pasu chodievali do SND pravidelne a plánovane a videli niektoré inscenácie aj viackrát.
 
Cena Študentského pasu SND na celú sezónu je 80 EUR a dá sa kúpiť počas celej divadelnej sezóny. Veľkou výhodou je, že oprávňuje mladých navštíviť neobmedzený počet predstavení. Zakúpiť si ho môže každý žiak a študent, ktorý vie svoje štúdium doložiť ISIC kartou alebo iným študentským či žiackym preukazom. Študentský pas SND je viazaný na meno a je neprenosný. Bližšie informácie, ako si zakúpiť Študentský pas SND, sa záujemcovia dozvedia online cez záložku „DAROVAŤ“ na úvodnej webovej stránke www.snd.sk alebo v pokladnici.