Matúš Maderič

Matúš Maderič

Riaditeľ Úseku generálneho riaditeľa SND
Adresa: Pribinova 17, 819 01 Bratislava
Vyštudoval dramaturgiu a manažment hudby na VŠMU. Ešte počas štúdia na vysokej škole pôsobil ako lektor hry na klavíri v súkromnej hudobnej škole Hudobná akadémia Musicana.
 
V roku 2014 nastúpil na pozíciu Account & Project manager v agentúre Viva Musica! agency, kde mal na starosti prípravu a realizáciu hudobných projektov ako Viva Musica! festival, Viva Ulica!, Viva Musica! festival Grand Prix, Under my spell, Idagio, TUTTI a i.
 
Od roku 2018 túto pozíciu zastával aj v agentúre VIVA EVENTS, kde sa podieľal na príprave a realizácií ďalších eventov a projektov ako IXPO: Najväčší technologický festival na Slovensku, Trend TOP, Ceny Nadácie Tatra banky za umenie, Soitron Gala, Večer plný umenia, Blumentalive a i.
 
Od roku 2018 je tiež manažérom sláčikového kvarteta Adventure Strings.
 
Do Slovenského národného divadla prvýkrát prišiel v januári 2021 na pozíciu riaditeľa Úseku generálneho riaditeľa SND, na ktorej zabezpečuje manažment a riadenie kancelárie generálneho riaditeľa, ako aj dennú prevádzkovú a operatívnu administratívu Slovenského národného divadla a generálneho riaditeľstva.
 
Zo tejto pozície odišiel v novembri 2022 spolu s Matejom Drličkom, s ktorým sa do SND opäť vrátil v máji 2023.

Predstavenia

Produkcia