NOC V DIVADLE

NOC V DIVADLE

opera

Program je určený pre dospelých návštevníkov od 21 rokov.

nová budova SND, Sála opery a baletu
26. 1. 2024 17:00 h - 10:00 h
Túžili ste niekedy nazrieť po predstavení za oponu, spoznať tajomstvá divadelného zákulisia a zakúsiť svet divadla na vlastnej koži? Pripravili sme pre vás zážitkový večer plný divadla. Prevedieme vás javiskom aj orchestrálnou jamou, maskérňou aj garderóbou, pozrieme sa spolu na skúšobné javisko a počas divadelných workshopov zažijete nácvik zborového spevu aj baletnú rozcvičku. Prežite s nami NOC V DIVADLE už v piatok 26. januára 2024.
 
V cene 160 € je vstupenka na operné predstavenie Ľubice Čekovskej Impresario Dotcom v silnom domácom a medzinárodnom obsadení, dramaturgický úvod, stretnutie s umelcami, večera, občerstvenie, raňajky, aktivity, workshopy a prehliadky v zákulisí divadla aj malé prekvapenie.
 
Program je určený pre dospelých návštevníkov od 21 rokov.
 
Predbežný program
 
Piatok 26. 1. 2024
17.00 Príchod a registrácia cez vstup Opery SND
17.30 Privítanie v Opernom salóne
17.45 Rozprávanie o opere Impresario Dotcom (úvod do inscenácie)
19.00 Predstavenie Impresario Dotcom
20.30 Stretnutie s interpretmi na javisku
20.40 Večera
21.30 Workshopy, prehliadky, interaktívne aktivity
23.00 Spoločné posedenie
24.00 Večierka s najkrajšími opernými áriami na dobrú noc
 
Sobota 27. 1. 2024
9.00 Raňajky
10.00 Diplomy, pobalenie, rozlúčka
 
Dôležité inštrukcie, prosím, prečítajte si ich PRED zakúpením vstupenky.
 
Po tom, ako si zakúpite vstupenku na NOC V DIVADLE, vám na email odošleme spresnený program a dokumenty, ktoré treba vyplniť, podpísať a oskenované poslať naspäť do 18. 1. 2024. Bez vopred podpísaného súhlasu vaša účasť na NOCI V DIVADLE, bohužiaľ, nebude možná a LEN ZAKÚPENÁ VSTUPENKA vás na ňu nebude oprávňovať.
 
Program NOCI V DIVADLE si vyžaduje rozdelenie do menších tímov. Vopred preto budeme potrebovať meno, priezvisko a vek každej osoby, ktorá sa na podujatí zúčastní. Na doplnenie týchto údajov vás oslovíme mailom. V maile zároveň uveďte meno osoby alebo osôb, s ktorými chcete byť v tíme, pokiaľ sa na podujatí zúčastníte ako pár alebo skupina.
 
V prípade, že máte špeciálnu diétu, potravinové alergie, intolerancie alebo iné špecifiká, na ktoré by sme mali brať ohľad, prosím, nahláste ich na adresu jana.alexova@snd.sk do 18. 1. 2024.
 
Prosím, berte na vedomie, že v prípade veľmi špeciálnych stravovacích požiadaviek vás môžeme požiadať, aby ste si pribalili vlastné jedlo.
 
Upozorňujeme, že NOC V DIVADLE, bohužiaľ, nebude bezbariérová a vhodná pre divákov s obmedzenou mobilitou. Pokiaľ trpíte nejakým zdravotným obmedzením a nie ste si istí, či je pre vás NOC V DIVADLE vhodná, prosím, kontaktujte nás pred zakúpením vstupenky na jana.alexova@snd.sk.
 
V prípade, že predčasne ukončíte program NOC V DIVADLE, vám nevzniká nárok na náhradu vstupného.
 
Čo si treba priniesť?
 
• Na predstavenie Impresario Dotcom odporúčame dress code SEMI FORMAL.
• Odporúčaný dress code na workshop je SMART CASUAL (po večeri bude priestor na prípadné prezlečenie z formálnejšieho odevu do pohodlnejších šiat alebo obuvi).
 
Na NOC V DIVADLE si nezabudnite pribaliť:
• spacák alebo deku a vankúš,
• nočný odev (pyžamo),
• hygienické potreby a uterák,
• mobilný telefón a nabíjačku (na vlastnú zodpovednosť),
• lieky.
 
Tešíme sa na vás!
Vaše SND